6 salaista asiaa, joita tytöt tekevät ollessaan yhdessä

Kun tytöt kokoontuvat ilman poikia, heillä on tapana jakaa ja keskustella hyvin erityisistä aiheista. He tekevät myös tiettyjä asioita täysin osallisina. Tässä on 6 salaista asiaa, joita tytöt tekevät usein ollessaan yhdessä.

1. Fyysinen vertailu

Itse asiassa yksi tyttöjen tärkeimmistä huolenaiheista on heidän fyysinen ulkonäkönsä. Joten kun he ovat keskenään, he eivät ole harvinaista vertailla keskenään. Tämä voi liittyä pituuteen, painoon, vartalon muotoon tai jopa luonnolliseen kauneuteen. Nämä vertailut ovat yleensä ystävällisiä ja tarjoavat mahdollisuuden pitää huolta itsestäsi ja pyrkiä parantamaan itseäsi.

Vaatteet ja asusteet

Mikä sen parempaa kuin saada ystävien mielipide tietää, sopiiko asu sinulle? Tytöt haluavat kokeilla uusia asusteita vaatekaappissaan ystäviensä kanssa ja kysyä neuvoja. He myös vaihtavat mielellään kehuja sekä rakentavia kommentteja.

2. Puhu pojista (ja tytöistä)

Olipa kyse sitten poikaystävästään, potentiaalisesta kosijastaan ​​tai jopa jostakin, josta he pitävät, tytöt haluavat jakaa ajatuksiaan ihmisistä, joihin he ovat kiinnostuneita. Ja tyttöjen välillä kerromme toisillemme kaiken pelkäämättä tuomiota tai paljastuksia ryhmän ulkopuolella. Tytöt puhuvat omista asioistaan tunteitaasianomaisen henkilön kanssa koetut tilanteet ja tietysti neuvovat toisiaan romanttisten suhteiden ymmärtämiseksi paremmin.

Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Keskustelua seksuaalisuudesta

Lähiystävässä tytöt puhuvat myös vapaasti seksuaalisuudesta. He jakavat henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan, esittävät kysymyksiä siitä, mitä he eivät ymmärrä tai halua löytää, ja tukevat toisiaan intiimi matka.

3. Vaihda kauneusvinkkejä

Tytöt pitävät vinkeistä ja temppuista ollakseen aina kauniimpia. Joten kun he kokoontuvat yhteen, he haluavat jakaa löytönsä esimerkiksi meikistä, vartalonhoidosta, kampauksista tai jopa kauneusopetusohjelmista. Jokaisessa ystäväryhmässä on usein ”asiantuntija” alaa kohden, joka säännöllisesti kokeilee ja testaa uusia tuotteita ja ennen kaikkea joka on valmis suosittelemaan suosikkejaan ympärillään oleville.

Kauneusrituaaleja ystävien kesken

Ei mitään muuta kuin pieni iltapäivä tyttöjen kanssa huolehtiaksesi itsestäsi! He käyttävät sitä hyväkseen tehdäkseen kasvojen hoitoonkokeile erilaisia ​​kampauksia ja saat neuvoja kauneusrutiinien täydelliseen toteuttamiseen.

4. Luottamus ja moraalinen tuki

Tytöt haluavat myös keskustella henkilökohtaisista huolenaiheistaan, olivatpa ne sitten perhe-, ammatti- tai romanttisia ongelmia. Heidän välillään ei ole tabua tai tuomiota. Heidän ystävyytensä ja osallisuus pakottavat heidät luottamaan toisilleen ja neuvomaan toisiaan aina toistensa etujen mukaisesti.

Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Ilmaise tunteitasi vapaasti

Kun he ovat yhdessä, tytöt eivät pelkää näyttää tunteellista ja herkkää puoltaan. Heille on luonnollista itkeä, nauraa tai jakaa tunteitaan pelkäämättä pilkantekoa.

5. Luo unohtumattomia muistoja

Tyttöjen kesken vietetyt hetket ovat arvokkaita, ja niitä leimaa usein hyvä huumori ja yhdessä elämisen ilo. He haluavat ikuistaa nämä hetket ottamalla valokuvia ja videoitaja varmista, että nämä hetket pysyvät heidän muistoissaan.

Kuvittele yhteisiä projekteja

Tytöt rakastavat myös kuvitella tulevaisuuttaan yhdessä jakamalla unelmiaan ja tavoitteitaan. Se voi olla matkustamista, ammatillisia projekteja tai jopa perheen perustamista. Tällainen keskustelu vahvistaa ryhmän yhteenkuuluvuutta ja mahdollistaa pitkän tähtäimen suunnittelun.

6. Tanssi, laula ja juhli

Tyttöjen illanvietto tarjoaa usein mahdollisuuden voittaa toisiaan ja näyttää kuinka paljon he viihtyvät yhdessä. Tanssi ja laulaminen mahdollistavat sen vapauttaa tunteitaan ja elää täysin nykyhetkessä.

Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Hullun näytteleminen huvin vuoksi

Ilman tuomitsemista tai komplekseja tytöt eivät epäröi näyttää hullua puoltaan ollessaan toistensa kanssa. He asettavat itselleen haasteita tai muokkaavat maailmaa ”juomalla” ja luovat näin ikimuistoisia muistoja.

Kun tytöt kokoontuvat yhteen, he kehittävät ainutlaatuisen siteen, jonka avulla he voivat keskustella intiimeistä aiheista, nauraa, itkeä ja kokea ystävyytensä täysin. Nämä erityiset hetket vahvistavat heidän sidetään ja tarjoavat heille unohtumattomia hetkiä, jotka ovat täynnä luottamusta, neuvoja ja hauskaa.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » 6 salaista asiaa, joita tytöt tekevät ollessaan yhdessä