Kolme horoskooppimerkkiä, jotka vihaavat ystävänpäivän viettämistä kumppanisi kanssa

siellä Ystävänpäivä on loma, jota jotkut odottavat innolla, kun taas toiset haluavat jättää sen kokonaan väliin. Astraalikarttamme mukaan näyttää siltä, ​​että jotkut ihmiset vastustavat tätä romanttista juhlaa paremmin. Joten tässä artikkelissa paljastamme sinulle kolme horoskooppimerkkiä jotka vihaavat ystävänpäivän viettämistä parina ja miksi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ensimmäinen ”anti-ystävänpäivä” -listallamme Vesimies on ilmamerkki, joka arvostaa suuresti vapauttaan ja itsenäisyyttään. Mutta se ei ole ainoa syy, miksi heillä on ongelmia tämän puolueen kanssa. Itse asiassa ennen kaikkea he pitävät parempana vilpittömistä ja aidoista ihmissuhteista, kaukana kaikesta kansanperinteestä tai liiallisesta kaupallistamisesta, kuten ystävänpäivä voi olla. Vesimiehet ovat melko allergisia kaikenlaiselle tekopyhyyden muodolle, mikä selittää heidän välinpitämättömyytensä tätä päivää kohtaan, jolloin pakotamme joskus itsemme olemaan romanttisia.

Kynttiläillallinen? Ei kiitos !

Erityisesti Vesimiestä ärsyttää ystävänpäivänä yleinen ilmapiiri, joka vallitsee tänä päivänä. Ravintolat, jotka tarjoavat erikoismenuja, kaupat, jotka myyvät kaikenlaisia ​​lahjoja ja jopa rakastajat, jotka luulevat olevansa Romeo ja Julia, voivat nopeasti ärsyttää tätä luonnollista suosivaa merkkiä. Vesimies nauttii illallisesta kotona hyvässä keskustelussa enemmän kuin ravintolassa, joka on täynnä pariskuntia.

Lue myös:   Nämä 4 horoskooppimerkkiä valmistautuvat kokemaan vaikean ajanjakson maaliskuussa 2024: kyse rakkaudesta ja rahasta

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Ensi silmäyksellä voisi uskoa, että Skorpioni, intohimoinen ja intensiivinen vesimerkki, olisi täydellisesti kotona ystävänpäivänä. Asia on kuitenkin päinvastoin: heidän emotionaalisen syvyytensä ja tarve panostaa täysin suhteeseen tekevät tästä päivästä heille vaikean elää. Todellisuudessa Skorpionit ovat usein pettyneitä tähän lomaan liittyvien tapahtumien pinnallisuuteen. Heidän täytyy tuntea olevansa ymmärretty ja rakastettu syvällä itsessään, ei vain romanttisella retkellä, joka on suunniteltu sosiaalisten velvoitteiden vuoksi.

Skorpionit, heidän odotustensa uhreja?

Se, mikä saa Skorpionit kärsimään ystävänpäivänä, on se, että heillä on usein suuria toiveita tästä tilaisuudesta vahvistaa rakkauttaan. Mutta joutuessaan kohtaamaan tähän päivämäärään liittyvät banaaliteet ja sopimukset, he päätyvät pettymään ja loukkaantumaan. Varsinkin kun he voivat olla erittäin vaativia kumppaniensa kanssa, täten vaarana on konfliktien syntyminen, jos heidän odotuksensa eivät täyty. Siksi Skorpionit luovat mieluummin oman romanttisen hetkensä kuin osallistuvat perinteiseen juhlaan.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä, joiden yksinkertaiset rakkauden teot hurmaavat kumppaninsa

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Viimeinen horoskooppi, joka kamppailee ystävänpäivän kanssa, on epäilemättä Neitsyt. Tämä maamerkki on todellakin hyvin pragmaattinen ja rationaalinen, kaksi ominaisuutta, jotka eivät aina kulje käsi kädessä romanttisen hengen kanssa. Neitsyillä on vaativa näkemys rakkaudesta, jolle on ominaista halu rakentaa jotain yhdessä. Heille ei ole tärkeää vaihtaa lahjoja tai tehdä tuliisia julistuksia, vaan työskennellä parisuhteensa vankan perustan parissa päivittäin.

Entä romantiikka Neitsyessä?

Tämä ei tarkoita, että neitsyiltä puuttuisi romanttisia tunteita, kaukana siitä! Mutta he usein ilmaisevat rakkautensa hienovaraisemmin ja vähemmän demonstratiivisesti kuin muut merkit. He haluavat tuntea heille annetun rakkauden enemmän kuin ilmaista sitä avoimesti, mikä voi olla ongelmallista tapahtumissa, kuten ystävänpäivänä, jossa kaikki perustuu julkiseen rakkauden julistukseen. Neitsyt arvostaa siksi paljon todennäköisemmin yksinkertaista ja koskettavaa huomiota kuin näyttävää ja suurenmoista elettä.

Lue myös:   Nämä 3 kiinalaista horoskooppimerkkiä ovat epäonnellisimmat maaliskuussa 2024

Miksi nämä merkit reagoivat tällä tavalla ystävänpäivään?

Emme tietenkään saa laittaa kaikkia näiden kolmen merkin alkuperäiskansoja samaan koriin. Jokaisella on oma persoonallisuutensa ja makunsa. Suurimmalle osalle Vesimiehistä, Skorpioneista ja Neitsyistä on kuitenkin yhteistä aitouden ja syvyyden etsiminen romanttisista suhteistaan. Heille todellista rakkautta koetaan joka päivä kalenterista riippumatta. Siksi he eivät epäröi mukauttaa ystävänpäivää omalla tavallaan tai jopa ohittaa sen kokonaan kokeakseen heille sopivan rakkauden.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Kolme horoskooppimerkkiä, jotka vihaavat ystävänpäivän viettämistä kumppanisi kanssa