Kuinka nähdä sinut estäneen henkilön WhatsApp-profiilikuva?

Haluatko tietää, kuinka nähdä sinut estäneen henkilön WhatsApp-profiilikuva? Älä etsi enää, sillä aiomme jakaa kanssasi ratkaisuja tämän kiertämiseksi. On tärkeää ymmärtää, että nämä vinkit eivät aina takaa 100-prosenttista toimintaa, mutta niiden avulla voit helposti saada haluamasi tiedot. Ennen kuin jatkat, ota myös huomioon, että muiden yksityisyyteen loukkaaminen on epäeettistä ja mahdollisesti laitonta.

Tapa 1: Käytä eri WhatsApp-tiliä

Yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista ohittaa rajoitukset on luoda uusi WhatsApp-tili ja tarkastella sitä profiilikuvaasi. keskustelukumppani. Noudata seuraavia ohjeita:

  1. Asentaa sovelluksen kloonaussovellus älypuhelimeesi, esimerkiksi Parallel Space, Dual App tai Dr. Clone.
  2. Käytä kloonaussovellusta kloonaa WhatsApp ja sinulla on sitten kaksi versiota sosiaalisesta verkostosta.
  3. Luo uusi tili WhatsApp käyttää eri puhelinnumeroa. Jos sinulla on ongelmia toisen numeron saamisessa, harkitse virtuaalinumerosovellusten, kuten TextNow, 2ndLine tai Burner, käyttöä.
  4. Lisää ottaa yhteyttä henkilöltä, joka esti sinut tällä uudella WhatsApp-tilillä. Sinun pitäisi nyt pystyä katsomaan heidän profiilikuvaansa.
Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Tapa 2: Pyydä yhteistä ystävää jakamaan valokuva kanssasi

Tämä menetelmä on epäilemättä vähemmän tekninen kuin edellinen, mutta se on silti tehokas ratkaisu nähdä sinut estävän henkilön WhatsApp-profiilikuva. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  1. Tunnista yhteiset ystävät henkilön kanssa, joka esti sinut WhatsAppissa.
  2. Pyydä heitä kohteliaasti vahvistamaan ja jakamaan omansa profiilikuva.

Tämä toimii vain, jos estetty henkilö antaa yhteystietojensa ystävilleen pääsyn profiiliinsa. Jos he ovat päättäneet rajoittaa pääsyä omiin yhteystietoihinsa, edes ystäväsi eivät voi auttaa sinua.

Tapa 3: Käytä tiettyjä kolmannen osapuolen sovelluksia

On olemassa useita sovelluksia, jotka on suunniteltu ohittamaan WhatsApp-rajoitukset ja katsomaan estettyjen käyttäjien profiilikuvaa. Näiden sovellusten toiminta vaihtelee, ja jotkut tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten etäviestien lukemisen. Ole kuitenkin varovainen: monet näistä sovelluksista ovat alkuperältään kyseenalaisia ​​ja voivat vaarantaa turvallisuutesi ja yksityisyytesi. Lisäksi niiden käyttö voi rikkoa WhatsAppin käyttöehtoja ja johtaa tilisi jäädyttämiseen tai estoon. Siksi emme suosittele näiden sovellusten käyttöä.

Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Menetelmä 4: Luo WhatsApp-ryhmä estetyn henkilön kanssa

Toinen tapa nähdä sinut estäneen henkilön profiilikuva on luoda a whatsapp ryhmä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  1. Pyydä ystävääsi luomaan uusi WhatsApp-ryhmä.
  2. Sen on lisättävä yhteystietosi sekä sen henkilön yhteystieto, joka esti sinut ryhmässä.
  3. Sen jälkeen ystäväsi tulisi poistua ryhmästä, jotta voit olla kahdestaan ​​sinut estäjän kanssa.
  4. Nyt sinun pitäisi päästä käsiksi hänen profiilikuvaansa ja jatkaa keskustelujasi.

Tämä menetelmä toimii kuitenkin vain, jos estetty henkilö ei ole rajoittanut profiilitietojensa käyttöä ryhmän jäsenille.

Kaikki nämä menetelmät vaativat jonkin verran kekseliäisyyttä, eivätkä ne välttämättä toimi kaikissa tapauksissa. On tärkeää muistaa, että on tärkeää kunnioittaa toisten yksityisyyttä ja olla ylittämättä eettisiä rajoja. Jos joku on estänyt sinut WhatsAppissa, siihen on todennäköisesti pätevä syy. Joten kysy itseltäsi: onko se todella sen arvoista?

Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Kuinka nähdä sinut estäneen henkilön WhatsApp-profiilikuva?