Mitä kynsilakkasi väri paljastaa persoonallisuudestasi

Kynsilakkamme väri on luultavasti yksi vaikeimmista valinnoista manikyyrin aikana. Jos olet koskaan viettänyt pitkiä minuutteja erilaisten värien edessä pystymättä tekemään päätöstä, tässä artikkelissa voi olla vastaus tähän päättämättömyyteen. Todellakin, kynsilakkamme väri kertoo paljon persoonallisuudestamme. Katso täältä, mitä kukin sävyistä paljastaa meistä ja kuinka mukauttaa ne jokapäiväiseen elämäämme.

Punaiset ja viininpunainen: merkki hienostuneisuudesta ja eleganssista

Punainen on väri, joka ei jää huomaamatta ja ehkä siksi se liitetään usein itseluottamukseen ja itsevarmuuteen. Ihmisiä, jotka valitsevat säännöllisesti tämän sävyn manikyyriinsä, pidetään yleensä voimakkaina ja hienostuneina. Kirkkaan punainen on ajaton klassikko, kun taas viininpunaisen sävyt välittävät enemmän salaperäistä ja aistillista persoonallisuutta.

Milloin niitä pitää käyttää?

 • Yön ajaksi: Punainen tai viininpunainen lakka lisää tyylikkään ja lumoavan silauksen mihin tahansa iltaasuun.
 • Toimistossa : Nämä sävyt antavat myös ammattimaisen ja vakavan ilmeen, jotka sopivat täydellisesti uskottavuuden lisäämiseen työssä! Edellyttäen tietysti, että punainen ei ole liian räikeä.
 • Ensimmäisen treffin aikana: Tehdäksesi vaikutuksen ja paljastaaksesi viettelevän puolensi ja pysyt samalla tyylikkäänä!
Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Ruusut ja korallit: pehmeyttä ja naisellisuutta

Jos valitset usein vaaleanpunaisen tai korallin sävyjä, välität epäilemättä pehmeämmän, unenomaisen ja romanttisen kuvan. Nämä sävyt ovat ihanteellisia niille, jotka rakastavat ulkoasunsa hienostuneisuutta ja graceutta. Lisäksi ne korostavat myös välittämistäsi ja vilpittömyyttäsi muita kohtaan.

Milloin niitä pitää käyttää?

 • Aurinkoisina päivinä: Vaaleanpunaiset ja korallikynsilakat ovat täydellisiä parantamaan käsiäsi aurinkoisten päivien saapuessa ja lisäämään värikästä kosketusta kevään saarnaamiseen.
 • Perhetapahtumaan: Omaksuaksesi lempeän ja lämpimän ilmeen rakkaimpien kanssa!
 • Työhaastattelun aikana: Paras valinta innostuksen ja ystävällisyyden välittämiseen ammattimaisen ulkonäön säilyttämiseen.

Alaston: yksinkertaisuus ja huomaavaisuus

Riippumatta valitusta alaston sävystä, se välittää aina tiettyä harkintaa ja raittiutta. Itse asiassa ihmiset, jotka pitävät nude-lakoista, etsivät usein luonnollista vaikutusta, jossa lakka sulautuu ihon väriin. Tämä osoittaa yksinkertaisuuden, aitouden ja rauhallisuuden makua.

Milloin käyttää sitä?

 • Rannalle : Kun haluat korostaa rusketustasi, mikään ei ole parempaa kuin kaunis alaston manikyyri!
 • Virallisissa paikoissa: Alastonvärit ovat epäilemättä sopivimmat värit tiukkojen koodien tapahtumiin, kuten kokouksiin tai hyvin perinteisiin häihin.
 • Päivittäin: Valitse päivittäiseen toimintaasi nude-sävy, jos haluat pysyä hillitynä ja eleganttina koko päivän.
Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Siniset ja vihreät: omaperäisyys ja rohkeus

Kylmät sävyt, kuten blues ja green, eivät ole yleisiä kynsilakkaa ja niitä on uskallettava käyttää. Tämä lakkavalinta merkitsee siksi usein halua erottua joukosta ja puolustaa itsenäisyyttään. Lisäksi valitusta sävystä riippuen ne voivat ilmaista erilaisia ​​persoonallisuuden piirteitä:

 • Pastellinsininen: Pehmeyttä, seesteisyyttä ja hienovaraista romantiikkaa.
 • Sähkösininen: Dynaamisuus, ulospäinsuuntautuminen ja luovuus.
 • Tummanvihreä : Hienovaraista eleganssia, tasapainoa ja kypsyyttä.
 • Kiiltävä vihreä: Olettanut omaperäisyyttä ja elämisen iloa.

Milloin niitä pitää käyttää?

 • Festivaaleilla tai lavalla: Värikkäät kynsilakkaukset saavat sinut varmasti erottumaan juhla- tai taidetilaisuuksissa!
 • Epävirallisessa ympäristössä: Rohkeutta voi erityisesti arvostaa ystävien kanssa tai teemaillan aikana.
 • Kylmänä vuodenaikana: Tuo annoksen lämmittävää ja valoisaa väriä harmaisiin talvipäiviin.

Mustat ja antrasiitit: individualismi ja mysteeri

Musta lakka on kiistatta synonyymi vakuuttavalle ja ainutlaatuiselle luonteelle. Se osoittaa, että et pelkää rikkoa käytäntöjä ja pysyä uskollisena omalle tyylillesi. Tämän sävyn valinta viittaa myös tiettyyn eleganssiin pimeää puolta kohti,

Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Milloin niitä pitää käyttää?

 • Konserttiin tai underground-tapahtumaan: Mikä olisikaan parempi kuin musta lakka, joka sopii näiden tummien ja vaihtoehtoisten tunnelmien sävyyn?
 • Lyhyillä kynsillä: Vahvistaakseen tämän värin tyylikästä ja salaperäistä puolta.
 • Halloweenina: Saat vieläkin omaperäisemmän ilmeen antamalla luovuutesi vapaat kädet ja lisäämällä lakkaan kuvioita muilla väreillä!

Tässä on muutamia tapoja ymmärtää kynsilakkasi värin vaikutus persoonallisuuteesi. Älä epäröi vaihdella nautintoja mielialojesi ja tapahtumiesi mukaan ja muista, että persoonallisuutemme on monimutkainen eikä koskaan rajoitu yhteen väriin!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Mitä kynsilakkasi väri paljastaa persoonallisuudestasi