Näin pääset eroon suun ympärillä olevista ryppyistä luonnollisesti!

Suun ympärillä olevat rypyt, jotka tunnetaan myös nimellä ”nasolabiaaliset poimut” tai ”nasolabiaaliset poimut”, voivat olla erityisen kiusallisia ja antavat kasvoille ikääntyneen ulkonäön. Joshyaluronihapon injektio esteettiset lääkärit ehdottavat usein, onneksi on olemassa luonnollisempia vaihtoehtoja näiden ajan jälkien häivyttämiseen. Tutustu vinkkeihin, joita voit ottaa päivittäin käyttöön suun ympärillä olevien ryppyjen ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi.

Omaksu terveelliset elämäntavat

Ennen kaikkea tiedä, että suun ympärillä olevat rypyt johtuvat usein ulkoisista ja käyttäytymistekijöistä. Siksi on tärkeää noudattaa terveellisiä elämäntapoja niiden ehkäisemiseksi. Tässä on joitain keskeisiä huomioitavia asioita:

 • Lopeta tupakointi : Tupakointi edistää ihon ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjen muodostumista. Tupakoinnin lopettaminen on siksi ensimmäinen askel ihon nuoruuden ja kimmoisuuden säilyttämisessä.
 • Rajoita altistumista auringolle: UV-säteet vahingoittavat kollageenia ja elastiinia, mikä edistää ryppyjä ja ihon roikkumista. Suojaa kasvosi aina aurinkovoiteella ja vältä pitkäaikaista altistumista auringolle.
 • Syö terveellisesti : Runsaasti hedelmiä, vihanneksia ja antioksidantteja sisältävä ruokavalio auttaa taistelemaan ihon ikääntymisestä vastaavaa oksidatiivista stressiä vastaan. Älä epäröi sisällyttää aterioihisi ruokia, jotka sisältävät runsaasti C- ja E-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja, jotta iho pysyy kiinteämpänä ja elastisempana.
Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Ota käyttöön sopiva ihonhoitorutiini

Ihosi nuorekkuuden säilyttämiseksi ja suun ympärillä olevien ryppyjen vähentämiseksi on tärkeää omaksua kohdennettu ja tehokas hoitorutiini. Varmista päivittäin:

 • Siivota : Hellävarainen puhdistus aamuin ja illoin auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja edistää solujen uusiutumista. Valitse tuotteet, joissa ei ole hajusteita tai väriaineita, jotta vältyt vahingoittamasta ihoasi.
 • Hydraatti: Käytä ihotyyppisi mukaan sovitettua kosteuttavaa voidetta, joka on rikastettu ryppyjä ehkäisevillä aineilla (kuten retinolilla, hyaluronihapolla tai koentsyymi Q10:llä) kimmoisuuden menettämisen estämiseksi ja hyvän kosteustason ylläpitämiseksi.
 • Kuori: Kerran tai kahdesti viikossa suorita hellävarainen kuorinta kuolleiden solujen poistamiseksi ja mikroverenkierron käynnistämiseksi uudelleen. Tämä mahdollistaa myös kosteuttavien ja ryppyjä ehkäisevien hoitojen paremman tunkeutumisen.

Kasvohieronta: vähennä ryppyjä luonnollisilla tekniikoilla

Säännöllinen kasvohieronta voi auttaa ehkäisemään ja vähentämään ryppyjä suun ympärillä. Itse asiassa nämä toimet stimuloivat verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa edistäen samalla myrkkyjen poistumista. Tehokas hieronta:

 1. Käytä a kasviöljy (kuten makea manteli tai argan) sormillasi liikkumisen helpottamiseksi.
 2. Suorita valo pyöreät liikkeet suun ympärillä ja asteittain ylöspäin kohti poskia ja otsaa.
 3. Purista ihoa varovasti sormiesi väliin kollageenin tuotannon stimuloimiseksi.
 4. Harjoittele tätä kasvohierontaa säännöllisesti, mieluiten joka ilta ennen kosteusvoiteen levittämistä.
Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Kasvojooga: innovatiivinen menetelmä taistella ryppyjä vastaan

Kasvojooga on hellävarainen tekniikka, joka koostuu kohdistettujen harjoitusten tekemisestä kasvojen lihasten vahvistamiseksi ja sen sävyn parantamiseksi. Tässä on joitain erityisiä harjoituksia suun ympärillä olevien ryppyjen vähentämiseksi:

 • Kirjaimet X ja O: toista kirjaimet ”X” ja ”O” vuorotellen liioitellen ääntämistä. Tämä harjoitus auttaa kiinteyttämään suun ympärillä olevia lihaksia ja venyttämään nasolaabiaalisia poimuja.
 • Käänteinen hymy: aseta etusormesi katkeruuspoimujen tasolle ja tee liike ylöspäin supistamalla leukalihaksia. Pidä tässä asennossa muutama sekunti ja vapauta sitten. Toista tämä harjoitus useita kertoja päivässä tehokkuuden lisäämiseksi.
 • Suu sydämessä: purista huulet yhteen ikään kuin suudellisit ja venytä niitä sitten päitä kohti pitäen jännitystä. Suorita tämä harjoitus päivittäin hioaksesi ja kiinteyttääksesi suun muotoa.

Vielä pidemmälle: luonnolliset hoidot ryppyjä vastaan

Vaikka nämä eleet ja vinkit ovat tehokkaita estämään ja vähentämään ryppyjä suun ympärillä, on muitakin luonnollisia menetelmiä harkita, jos etsit edistyneempiä ratkaisuja:

 • Eteeriset öljyt : tietyillä eteerisillä öljyillä (kuten ruusugeraniumilla tai laventelilla) on tunnustettuja ryppyjä ehkäiseviä ominaisuuksia. Päivittäisenä hieronnana käytettynä ne voivat auttaa vähentämään ryppyjä suun ympärillä.
 • Ravintolisät: runsaasti antioksidantteja, kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävät lisäravinteet voivat olla hyödyllisiä ihon ikääntymisen hidastamisessa sisältäpäin. Älä epäröi kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen valitaksesi tarpeisiisi sopivan lisäravinteen.
 • Vaihtoehtoiset menetelmät: Tietyt tekniikat, jotka ovat vähemmän invasiivisia kuin hyaluronihappoinjektiot, voidaan harkita, kuten mikrodermabrasio tai laserhoito. Ota yhteyttä esteettiseen lääkäriisi saadaksesi selville eri vaihtoehdot.
Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Kun käytät näitä luonnollisia vinkkejä päivittäin ja huolehdit ihostasi asianmukaisesti, suun ympärillä olevien ryppyjen ulkonäkö paranee merkittävästi. Sinun tarvitsee vain toteuttaa nämä yksinkertaiset toimet säilyttääksesi kasvosi nuoreuden ja kauneuden!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Näin pääset eroon suun ympärillä olevista ryppyistä luonnollisesti!