WhatsApp: kuinka tietää sen piilottaneen kontaktin viimeinen yhteysaika?

WhatsApp on yksi tämän hetken suosituimmista pikaviestisovelluksista maailmassa. Sen avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä jakaa valokuvia, videoita ja asiakirjoja. Joillekin tärkeä elementti on kyky tietää kontaktin viimeisimmän yhteyden aika. Jotkut ihmiset kuitenkin päättävät piilottaa nämä tiedot. Mistä sitten tiedän sen piilottaneen kontaktin viimeisen yhteyden ajan? Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä tämän saavuttamiseksi.

Analysoi yhteystietosi tietosuoja-asetukset

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, miksi viimeinen yhteysaika voi olla piilossa. Suurin syy on se WhatsApp tarjoaa yksityisyysvaihtoehtoja. Voit tehdä tämän siirtymällä sovelluksen asetuksiin, sitten ”tili”-osioon ja lopuksi ”yksityisyys”-osioon. Tässä käyttäjällä on mahdollisuus valita useiden tasojen välillä koskien viimeisimmän yhteysajan näkyvyyttä:

  • Näkyy kaikille: Kaikki WhatsApp-käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot.
  • Näkyy vain kontakteillesi: Vain yhteystietoluettelossasi olevat ihmiset voivat tietää viimeisimmän yhteysaikasi.
  • Henkilö : Viimeisimmän yhteyden aika ei näy kenellekään käyttäjälle.
Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Jos yhteyshenkilösi valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon, sinun on vaikea tietää hänen viimeisimmän yhteyden tarkka aika. Mutta älä huoli, on olemassa temppuja tämän ongelman kiertämiseksi.

Käytä ryhmäviestejä

Ensimmäinen vinkki onlähetä viesti yhteyshenkilöllesi uutisryhmässä. Todellakin, WhatsApp-ryhmässä, vaikka viimeinen yhteysaika olisi piilotettu, on silti mahdollista tietää, onko henkilö lukenut viestin vai ei, kiitos viestin oikeassa alakulmassa olevien pienten valintamerkkien:

  • Harmaa valintamerkki: Viesti on lähetetty, mutta yhteyshenkilösi ei ole vielä vastaanottanut sitä.
  • Kaksi harmaata valintamerkkiä: Viesti on saapunut yhteystietosi puhelimeen.
  • Kaksi sinistä valintamerkkiä: Yhteyshenkilösi on lukenut viestin.

Joten tarkkailemalla näitä valintamerkkejä ja huomioimalla ajan, jolloin ne vaihtavat väriä, voit arvata ajan, jolloin kontaktisi oli WhatsAppissa. Tämä menetelmä ei tietenkään ole erehtymätön, ja se riippuu myös yhteyshenkilösi reagoinnista viesteihisi.

Ota käyttöön hienovarainen strategia

Keskusteluryhmien avulla voit tehdä lähestymistapastasi huomaamattomamman. Luo uusi ryhmä kutsumalla vain yhteystietosi ja kirjoita sitten viestejä, jotka enemmän tai vähemmän herättävät heidän kiinnostuksensa. Näin saat tarkemman käsityksen kyseisen yhteydenoton ajasta.

Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Luota toimintaevästeisiin

Toinen vinkki kontaktisi viimeisen yhteysajan selvittämiseksi on perustaa se heidän profiilissaan jakamiinsa asioihin. Jos kontaktisi esimerkiksi vaihtaa profiilikuvaansa tai päivittää tilaansa, tämä on merkki siitä, että se on ollut aktiivinen viime aikoina. Lisäksi WhatsApp näyttää automaattisesti kunkin käyttäjän viimeisen tilapäivityksen päivämäärän ja kellonajan.

Nämä tiedot näkyvät, vaikka käyttäjä olisi piilottanut viimeisen yhteyden ajan.

Varotoimenpiteet

Vaikka nämä menetelmät voivat olla hyödyllisiä, on erittäin tärkeää kunnioittaa kaikkien yksityisyyttä ja olla jatkuvasti vainoamatta kontaktejasi ja heidän toimintaansa WhatsAppissa. Näitä tekniikoita tulee käyttää järkevästi ja maltillisesti.

Pysy etsimässä vaihtoehtoisia ratkaisuja

Jotkin kolmannen osapuolen sovellukset voivat väittää antavansa sinulle pääsyn sen piilottaneen käyttäjän viimeiseen kirjautumisaikaan. Se on kuitenkin tarkoituksenmukaista ota nämä lausunnot varoenja tarkistaa huolellisesti näiden työkalujen laillisuus ennen kuin luotat niihin sokeasti. Paras ratkaisu on kuitenkin kommunikoida kontaktiesi kanssa ja rakentaa luottamuksellinen suhde, joka ei edellytä huijauksen käyttöä heidän yhteysajansa tuntemiseen.

Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

WhatsApp voi kehittyä

Tietyt sovelluksen ominaisuudet voivat muuttua tai kehittyä tulevaisuudessa tarjotakseen käyttäjille enemmän mahdollisuuksia. Siksi on aina mielenkiintoista pysyä ajan tasalla uusista päivityksistä ja vaihtoehdoista, joita tarjotaan WhatsAppin käytön maksimoimiseksi.

On joitain temppuja, joiden avulla voit selvittää sen WhatsAppissa piilotetun kontaktin viimeisen yhteysajan. Vaikka nämä tekniikat voivat antaa sinulle karkean käsityksen näistä tiedoista, ne eivät ole idioottivarmoja ja niitä tulee käyttää harkiten.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » WhatsApp: kuinka tietää sen piilottaneen kontaktin viimeinen yhteysaika?