WhatsApp: vuoden 2024 uusi vinkki kontaktin paikantamiseen ilman, että häntä havaitaan

Hyperkytketyssä maailmassamme pikaviestisovellukset pitävät WhatsApp ovat tulleet välttämättömiksi. Näiden sovellusten mielenkiintoinen ominaisuus on kyky jakaa sijaintisi kontaktiesi kanssa. Mutta kuinka voit paikantaa kontaktin huomaamatta? Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yksinkertaisen ja tehokkaan vinkin tämän saavuttamiseksi.

Missä on sijaintitoiminto WhatsAppissa?

Ensinnäkin on syytä muistaa, että WhatsApp tarjoaa alkuperäisesti mahdollisuuden jakaa maantieteellinen sijaintisi ystäviesi kanssa. Päästä perille :

 • Avaa a yksilöllistä keskustelua tai ryhmä sovelluksessa
 • Napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa ”liite” -painiketta (symboli 📎)
 • Valitse ”Sijainti” -vaihtoehto

Huomaa, että tämä menetelmä lähettää myös ilmoituksen niille jäsenille, joita asia koskee, ja ilmoittaa heille, että jaat sijaintisi. Siksi on tärkeää löytää huomaamattomampi tapa paikantaa yhteyshenkilö kiinnittämättä huomiota.

Kuinka paikantaa yhteyshenkilö huomaamattomasti?

Avainsana menestyä tässä liikkeessä on harkintavaltaa. Tässä on useita vaiheita, joita sinun on noudatettava, jotta voit paikantaa WhatsApp-yhteyshenkilön ilman epäilyksiä:

Vaihe 1: Luo uusi ryhmäkeskustelu

Luo uusi WhatsApp-ryhmä, jotta chatin jäsenet eivät saa tietoa aikeistasi. Muista lisätä vain etsittävä yhteystieto sekä toinen henkilökohtainen tili (tai luotettavan ystävän tili), jotta et herätä epäilyksiä.

Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Vaihe 2: Jaa sijaintisi ryhmän kanssa

Kun ryhmä on luotu, noudata samoja vaiheita kuin aiemmin jaaksesi sijaintisi, mutta tällä kertaa äskettäin luodun ryhmän sisällä:

 • Napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa ”liite” -painiketta (symboli 📎)
 • Valitse ”Sijainti” -vaihtoehto

Pysyäksesi huomaamattomana voit jakaa ”reaaliaikaisen sijainnin” lyhyeksi ajaksi – esimerkiksi minuutti riittää.

Vaihe 3: Pyydä kontaktia kohteliaasti jakamaan sijaintinsa

Tavoitteena on saada yhteyshenkilösi jakamaan myös sijaintinsa tässä pienessä ryhmässä kiinnittämättä hänen huomionsa siihen, että yrität tietää heidän tarkan sijaintinsa. Voit käyttää erilaisia ​​strategioita saavuttaaksesi tämän, kuten:

 1. Tee siitä näyttävän yksinkertaiselta tekniseltä tarkastukselta (”Minulla on ongelmia WhatsAppin sijaintitoiminnon kanssa – voitko yrittää jakaa sijaintisi nopeasti nähdäksesi, toimiiko se)? KIITOS ! ”)
 2. Esitä uskottava tekosyy pyyntösi selittämiseksi (”Olen eksyksissä ja GPS ei toimi – voitko jakaa sijaintisi, jotta voin olla sinuun yhteydessä?”)
Lue myös:   Laakerinlehden edut tyynyn alla: Tämä arvaamaton ilmiö, joka kukoistaa!

Vaihe 4: Hanki yhteyshenkilön sijainti ja lopeta jakaminen

Kun yhteyshenkilösi suostuu jakamaan sijaintinsa, saat etsimäsi tiedot. On tärkeää lopettaa reaaliaikainen sijainnin jakaminen nopeasti, jotta et herätä epäilyksiä:

 • Napauta ryhmäkeskustelussa ”Lopeta jakaminen” tai ”Lopeta jakaminen” oman sijaintisi alla
 • Kehota myös yhteyshenkilöäsi lopettamaan sijaintinsa jakamisen esimerkiksi väittämällä, että havaittu ongelma näyttää ratkeavan sinun puolellasi.

Näin olet onnistunut saamaan yhteystietosi sijainnin huomaamattomasti.

Miksi löytää WhatsApp-yhteystieto?

Vaikka tämä menetelmä voi olla hyödyllinen tietyissä tilanteissa, on tärkeää pitää mielessä, että kontaktin paikantaminen ei saa missään tapauksessa olla loukkaavaa. Tässä on joitain laillisia esimerkkejä tämän tempun käyttämisestä:

 • Pysy ajan tasalla yksin matkustavan läheisen liikkeistä turvallisuussyistä
 • Etsi ystävä kokouksen aikana ulkona, kun viestintä on vaikeaa (konsertit, mielenosoitukset jne.)
 • Koordinoi ryhmän matkaa retken tai yhdessä järjestetyn toiminnan aikana
Lue myös:   Nämä 3 vinkkiä, joilla voit desinfioida wc:si ennätysajassa

Siitä huolimatta on tärkeää kunnioittaa kaikkien yksityisyyttä ja olla yrittämättä jäljittää kontaktia, ellei sinulla ole laillista syytä.

Paras käytäntö: ilmoita yhteyshenkilölle sijainnin jakamisesta

Vaikka tämän menetelmän avulla voit pysyä huomaamattomana, on parasta ilmoittaa asianomaiselle yhteyshenkilölle, että sinulla on ollut pääsy hänen maantieteelliseen sijaintiinsa. Tämä todellakin auttaa välttämään väärinkäsityksiä ja rakentamaan luottamusta suhteenne. Voit esimerkiksi mainita nämä tiedot kiertävästi:

 • ”Kiitos, että jaoit sijaintisi kanssani – se auttoi minua selviytymään nopeasti. »
 • ”Sain sijaintisi WhatsAppissa – toivottavasti kaikki on hyvin. »

Tämän vuoden 2024 vinkin avulla voit paikantaa yhteyshenkilön huomaamattomasti ja tehokkaasti WhatsAppissa herättämättä epäilyksiä. Muista kuitenkin aina kunnioittaa muiden yksityisyyttä ja käyttää tätä tekniikkaa vastuullisesti.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » WhatsApp: vuoden 2024 uusi vinkki kontaktin paikantamiseen ilman, että häntä havaitaan